Veilingen faillissement alle veilingen

Welkom op de website van veilingen faillissement. Wij proberen via deze website zoveel mogelijk informatie te verschaffen over het kopen op faillissement veilingen. Naast publicaties en advertentie ruimte is veilingen faillissement het adres voor openbare verkopingen en executie veilingen.Door middel van internet kunt u snel en gemakkelijk zien welke ondernemingen in uw omgeving failliet zijn gegaan. Vroeger moest u nog meerdere kranten kopen en doorzoeken naar advertenties van één deurwaarder of curator. Anno nu kunt u gewoon van uit huis mee bieden op de veiling van uw voorkeur.

Nog een enkele keer wordt gebruik gemaakt van dagbladen of kranten; de kosten van een advertentie op internet veel zijn echter goedkoper. Dit maakt dat het zowel voor de curator als deurwaarder interessant is geworden om online verkopen te publiceren. Naast alleen een publicatie is het ook mogelijk dat het goederen online word verkocht. De veilingen vinden online plaats u kan mee bieden van uit huis u hoeft niet meer naar een veiling locatie. Van de aangeboden goederen worden foto’s geplaatst op de website hierdoorkrijgt u een goed beeld van de kavel. Het is aanbiederafhankelijk of u online kunt bieden.

Veilingen faillissement Belastingdienst.
Veilingen die worden gestart door de Belastingdienst vindt u op “veilingdeurwaarder.nl” Al enkele jaren worden executie veilingen hier aangeboden. Deze website is uitsluitend bedoeld als publicatie middel; u kan niet online mee bieden op een kavel zoals bij “BVA auction” of de Domeinen. Op de site van de belasting dienst vindt u een groot aanbod aan goederen zoals auto’s, huisraad, boten en consumenten elektronica. In tegenstelling tot de grotere veiling huizen betaald u bij de belasting dienst geen opgeld of BTW de goederen zijn vaak afkomstig van eigenaren die niet aan zijn of haar belasting plicht hebben voldaan. U vindt er een groot aanbod oude auto’s maar ook een enkele keer een wat jonger model.

Online mee bieden op faillissementsveilingen
Naast de belastingdienst zijn er nog andere grote partijen die online faillissementsverkopen aanbieden. Een aantal ondernemers hebben zich gespecialiseerd in het organiseren van faillissement veilingen. De website’s zijn zo ingericht dat u van uit huis mee kunt bieden op goederen. Enkele bedrijven bieden zelfs een bezorgservice aan zodat de goederen bij u thuis worden afgeleverd.
Helaas is het kopen op een veilingen faillissement niet zonder risico. U moet altijd rekening houden dat u koopt iets zonder garantie zoals getoond op de afbeeldingen. Komen de goederen in een hogere prijs categorie dan wordt er meestal een kijkdag georganiseerd zodat u eventuele gebreken kunt vaststellen voor dat u een bod uitbrengt. U moet altijd rekenen op bijkomende kosten zoals BTW en opgelden voor het veilinghuis. Vaak is dit veel geld waardoor de aankoop snel goedkoper lijkt als het daadwerkelijk is ! Veiling kosten zijn ongeveer 15% van het geboden bedrag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>